BOKA TID

Livsstil och kost utvärdering

Livsstil och kost utvärdering med blod analys

Livsstil och kostutvärdering med blodanalys

Vi har ett djupgående samtal om nuvarande livsstil, kost och en utvärdering om nuvarande stressnivå och belastning. En blodanalys ger en klarare bild av var din fysiologi befinner sig just nu, och en fysisk undersökning låter kroppen berättar hur den mår. Vi går igenom motivation och tidigare erfarenheter och utforskar olika upplägg.

I uppläggen kan du välja att mäta olika biomarkörer som vi använder för att följa din utveckling över tid, även när du inte är i kliniken. Tex hjärtvariabilitet, blodglukos och ketoner, vikt, kroppsomfång mm. Utökad mätning och data ger möjlighet för att mer effektivt anpassa programmet till just dig och att även följa din utveckling när du inte är i kliniken.

Uppläggen är oftast en blandning av fysisk behandling, samtal (video/telefon) och uppföljande utvärderingar. Du får utforska och undersöka alternativ till din nuvarande livsstil och stresshanteringsstrategier.
BOKA TID

Recensioner

J. Hjelm
✭✭✭✭✭
Gregers är oerhört proffsig, kunnig, engagerad och ser helheten. Han får alltid ordning på mig när kroppen bråkar. Är väldigt glad och tacksam över att få ha Gregers som kiropraktor.
Y. Angleraud
✭✭✭✭✭
Had been physically disabled for many years after severe injuries, lack of training and bad posture.
Most therapist were only releasing pain temporarily, Gregers helped me to fix the issues and get my life back.
Mercedez
✭✭✭✭✭
Hjälpt mig något enormt med nackproblem och huvudvärk. Masserar så man kan slappna av. Otroligt duktig! Har du ont någonstans så gå hit.
Recensera oss på Google

Adress:

Skärgårdskiropraktorn
Algatan 1
134 40 Gustavsberg
Sweden

Telefon:

08 718 33 33
Boka Tid

Om oss

Skärgårdskiropraktorn är din lokala kiropraktor från Gustavsberg. Gregers Ahlefeldt har varit kiropraktor mer än 25 år.

Prenumerera nu

©2021. Alla rättigheter förbehållna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram