BOKA TID

Fars feta mage ska bort

Fars feta mage ska bort

Fars feta mage ska bort – 12 veckors program och individuell utformning

Ett program speciellt utformat för viktminskning hos män. Genom en specifik åtgärdssekvens uppnås optimal viktminskning under 12 veckor. Genom att systematiskt följa biomarkörer som blodglukos och ketoner, vikt, motion, hjärtvariation etc. så kan vi individuellt kan följa och hitta specifika lösningar för alla som deltar.

Vad kan en NY kund förvänta sig av den här tjänsten?

Den efterlängtade känslan av att äntligen kunna släppa ut ditt bukfett på ett hållbart och långsiktigt sätt, med insikt i vilka mekanismer som fungerar, är en obeskrivlig känsla.

Vem hjälper den här tjänsten?

Särskilt medelålders män riskerar att hamna i läge ökande bukfett. Många identifierade hälsorisker är förknippade med för mycket bukfett såsom högt blodtryck, hjärtinfarkt, förkortad livslängd, cancer.

Vilka är fördelarna med den här tjänsten?

Trots att deltagarna uppskattar deras viktminskning är det den förändrade livskvalitetsupplevelsen som tar den centrala platsen. Att vara lugnare, mer centrerad, full av energi och mer uppskattad av familj, kollegor och vänner är i slutändan viktigare än att gå ner i vikt.
BOKA TID

Recensioner

J. Hjelm
✭✭✭✭✭
Gregers är oerhört proffsig, kunnig, engagerad och ser helheten. Han får alltid ordning på mig när kroppen bråkar. Är väldigt glad och tacksam över att få ha Gregers som kiropraktor.
Y. Angleraud
✭✭✭✭✭
Had been physically disabled for many years after severe injuries, lack of training and bad posture.
Most therapist were only releasing pain temporarily, Gregers helped me to fix the issues and get my life back.
Mercedez
✭✭✭✭✭
Hjälpt mig något enormt med nackproblem och huvudvärk. Masserar så man kan slappna av. Otroligt duktig! Har du ont någonstans så gå hit.
Recensera oss på Google

Adress:

Skärgårdskiropraktorn
Algatan 1
134 40 Gustavsberg
Sweden

Telefon:

08 718 33 33
Boka Tid

Om oss

Skärgårdskiropraktorn är din lokala kiropraktor från Gustavsberg. Gregers Ahlefeldt har varit kiropraktor mer än 25 år.

Prenumerera nu

©2021. Alla rättigheter förbehållna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram