BOKA TID

Behandlingar

Nybesök – detta är dit första besök hos Skärgårdskiropraktorn.

Nybesöket använder vi till att få en överblick över ditt besvär och orsaken bakom det. Genom samtal och övergripande undersökning vid den första behandlingen har vi börjat kartlägga vad som är viktigt för att lösa problematiken.

Vem hjälper den här tjänsten?

Efter första besöket har vi kommit ett viktigt steg vidare för att hitta orsaken till besvären och en plan för hur vi tar hand om dem.

Vilka är fördelarna med den här tjänsten?

Nybesöket undersöker flera olika perspektiv för att ge den bästa möjliga planen som vi utforskar vid det andra besöket, då kan se hur du har tagit emot den första behandlingen och om du trivs med kliniken och mig som din guide.

Återbesök Kiropraktik och förlängt återbesök.

Vad kan en NY kund förvänta sig av den här tjänsten? Vid det andra besöket lägger vi upp en behandlingsplan för att lösa de problem du söker för. Typisk läggs ett antal besök upp och en därefter ny utvärdering, så att behandlingsresultat re-evalueras från de första behandlingstillfällenas uppsatta mål.
BOKA TID

Recensioner

J. Hjelm
✭✭✭✭✭
Gregers är oerhört proffsig, kunnig, engagerad och ser helheten. Han får alltid ordning på mig när kroppen bråkar. Är väldigt glad och tacksam över att få ha Gregers som kiropraktor.
Y. Angleraud
✭✭✭✭✭
Had been physically disabled for many years after severe injuries, lack of training and bad posture.
Most therapist were only releasing pain temporarily, Gregers helped me to fix the issues and get my life back.
Mercedez
✭✭✭✭✭
Hjälpt mig något enormt med nackproblem och huvudvärk. Masserar så man kan slappna av. Otroligt duktig! Har du ont någonstans så gå hit.
Recensera oss på Google

Adress:

Skärgårdskiropraktorn
Algatan 1
134 40 Gustavsberg
Sweden

Telefon:

08 718 33 33
Boka Tid

Om oss

Skärgårdskiropraktorn är din lokala kiropraktor från Gustavsberg. Gregers Ahlefeldt har varit kiropraktor mer än 25 år.

Prenumerera nu

©2024. Alla rättigheter förbehållna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram