BOKA TID

Om oss

Skärgårdskiropraktorn i Gustavsberg drivs av Gregers Ahlefeldt sedan mer än 25 år tillbaka. Parallellt med kiropraktisk konsultation och behandling erbjuds nya program som "Fars feta mage ska bort" och "Läk dina 4 kroppar" som en integrerad del av kliniken. Coachande och utforskande samtal i kombination med den fysiska behandlingen ger nya möjligheter för läkning mellan kropp och själ och för att omfamna nya nivåer av välbefinnande, även i avsaknad av fysisk smärta.

Om Skärgårdskiropraktorn

Gregers Ahlefeldt har jobbat som kiropraktor sidan 1995, och är ursprungligen från Danmark. Utbildad på Odense Universitet och Anglo European Chiropractic College 1989 till 1995, gjort min AT tjänst på Karolinska Sjukhus 1995-96 samt hos Peter Lövgren, Lövgrens Chiropraktik. Varit politisk aktiv i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation som bland annat vice ordförande i LKR och landstings förhandlare i region stockholm, dock inte längre politisk aktiv i LKR sedan 2012.
Skärgårdskiropraktorn erbjuder idag en blandat kropp och själs behandling där klientens behov sätts i centrum och behandlingen anpassas efter individens unika förutsättningar. Jag använder mina olika verktyg till att hjälpa dig hitta din egen läkande strategi, utveckla den och görande den till en långsiktig livsfilosofi i ditt hälsa univers.

Hitta till oss

Skärgårdskiropraktorn driver sin verksamhet tillsammans med i Balans med Omtankes i Gustavsberg hamn. Balans med Omtanke drivs av Gregers Ahlefeldt tillsammans med sin kärlek i livet, Mayha Gunnarsdotter Lilja. Mayha är ekologisk frisör, coach och healer och driver företaget Omtanke. På Balans med Omtanke finns utöver Mayha och Gregers, tre andra duktiga terapeuter; Håkan som jobbar med en japansk terapeutisk massageform, Susann Kvist, frisör och Maria Bengtsson, barnmorska och massör. Tillsammans omfamnar vi många olika klienters behov och du kan med fördel kombinera våra behandlingar. Du hittar mer information och möjlighet att boka övriga terapeuters tjänster via dessa hemsidor:

Susann Gunnarsdotter Lampa, Omtanke: www.omtanke.se
Håkan Fridel, Zenlife: www.zenlife.se
Susanne Kvist: boka här
Malin Bengtsson: www.lightlife.se
KONTAKTA OSS

Min filosofi

Jag riktar mig till alla där de är och de som har störst glädje att jobba med mig har lust och nyfikenhet för att se på sin kropp som att den har inneboende visdom och kommunikation som vi behöver lyssna till. Efter mer en 25 år vid behandlingsbänken har jag lärt mig att kroppens ifrånsättande alltid har sin orsak och att det är bättre att lyssna tidigt istället för sent. Många smärt– och funktionsproblem har i sitt ursprung och sin utveckling i många ignorerade tillfällen att komma till insikt om att vad som önskas att förändras. Den upptäckten är en del av lösningen och hos mig är den en integrerad del av kroppsbehandlingen. Vi bemöter den utmaningen tillsammans på dina villkor och utifrån dina behov.

Adress:

Skärgårdskiropraktorn
Algatan 1
134 40 Gustavsberg
Sweden

Telefon:

08 718 33 33
Boka Tid

Om oss

Skärgårdskiropraktorn är din lokala kiropraktor från Gustavsberg. Gregers Ahlefeldt har varit kiropraktor mer än 25 år.

Prenumerera nu

©2024. Alla rättigheter förbehållna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram