Nytt Föredrag ‘Balans mellan prestation och läkning’ till företag och foreningar

Föredraget Balans mellan Prestation och Läkning ges vid förfrågning från företag och föreningar m.m. E-posta ditt intresse och telefon nummer så letar vi fram ett datum. Introduktions föredraget på 50 minuter är kostnadsfritt vid minst 5 deltagare.

Bakgrund: Läste i tidningen för några dagar sedan att allt ökad cyklande har lett till en tydlig ökning av antalet olyckor med cyklister inblandat. Idag var det då min tur …. en så kallad singel olycka; körde ned i en 20 cm djup grus skreva och flög över styret, han vrida runt och landa på vä skulder blad  Kan konstatera att det gör mycket mer ont än jag minns att det gjorde när jag var barn …… Ligger nu här och har stelnat till under eftermiddagen, stukade rev-ben, ont i ett knä – en uppriven hand, trött och öm i hela kroppen.

Trauma fysiologi är ett område som det har hänt massor med senaste 10 åren, vad händer egentligen när ens kropp på kort tid stimuleras våldsamt och plötsligt, med en hög mängd av aktiva smärt receptorer  Hur sätter det sig i ens kropp? Vad kan man göra just när det händer och vad är smart att göra sedan? Vad  är PTSS, post traumatisk stress syndrome egentligen?

Förre året körde jag av vägen med 100 km/timen, på väg up på sportlov med packning och hela familjen i bilen. Bilen snurrade våldsamt några hundra meter, stannade snällt på vägen med bland annat ett av rivet framhjul. Alla mådde fysisk förhållandevis bra, fast chocken var markant för alla, fast reaktionerna helt olika. Som tur var hade vi ingen mötande trafik.

Dom här erfarenheterna har inspirerad mig till att sätta ihop ett föredrag som handlar om att välja läkning och att medvetet främja läkning som en långsiktig strategi. Det handlar bland annat om att komma i balans efter trauman  fast også om att se till att få en växlande rytm mellan prestation och läkning kontinuerligt i tillvaron.

Om du tycker det låter spännande så e-posta mig och låt oss hitta ett datum för kursen ‘Balans mellan prestation och läkning’

Välkommen önskar Skärgårdskiropraktorn Gregers Ahlefeldt.

 

Senaste inläggen

Fars feta mage ska bort. Hur blir det med din?

Bukfett, kanske den största enskilda riskfaktorn för vår hälsa, mer uppmärksammat för män men farlig även för kvinnor. Det smyger sig på; för lite rörlighet och för mycket god mat, vin och öl, är vanligaste anledningarna. Bukfettet kommer från ett överskott av kalorier, och deponering av överskottet som fett via lever och primärt då i buken, internt mellan tarmarna och som underhuds fett.

Fars feta mage skal bort

Trött på att vara småfett och långsam, stelare med åren och lust att en gång för alla  ta tag i orsaken till problemet. Då är det här tillfället för dig.

Torsdag den 21/9 kl 18 kör vi igång hos Skärgårdskiropraktorn i Gustavsberg med invägning och instruktion. Programmet är 28 dagar långt, med efterföljande 60 dagars stabilisering och kommer utmana dig i din disciplin och vilja. Det finns 3 träffar totalt, den 21/9, den 5/10 och den 19/10. Syftet är att återställa ämnesomsättning, hormon system och vätskebalans. Har du 5 till 10 kilo för mycket är det normalt att de försvinner under de 28 balanserande dagarna. Stabilisering i efterföljande 60 dagar m. kosttillskott och varierad normal kost gör att du kan behålla ditt resultat, nya kropp och energi.

Anmäl dig här till kursen.

Programmet heter Livsstillsprogrammet Cellbalans och är en kombination av strukturerad kostförändring och kosttillskott som främjar och stödjer processen i ämnesomsättning, hormonsystem och vätskebalans. Du får en detaljerad instruktion på 25 sidor och översikts schema för smidig överblick. Total kostnad för kosttillskott till 28 + 60 dagar och 3 föreläsningar är 4500 kr. Om du endast vill göra de första  28 dagarna, med  kosttillskott och föreläsningar betalar du 3100 kr.

Förslagsvis så tar du ett blodprov på Werlabs innan och efter kursen så du kan följa förändringarna. Kostar 595 kr., kan  köpas på nätet och provet kan tas på Vårdcentralens lab i Gustavsbergs Hamn. Länk finns här.

Det finns endast 8 platser och du får konkreta råd, så snart du har anmält dig. Jag kör själv Cellbalans under kursen och kommer erbjuda den var 6:te månad för alla som är intresserade. Först till kvarn gäller, så anmäl dig idag.

Anmäl dig här.

 

Välkommen önskar Skärgårdskiropraktorn Gregers Ahlefeldt

  1. Sommar öppet tider hos Skärgårdskiropraktorn 2017 Kommentera
  2. Skärgårdskiropraktorn har fått sin egen instagram, följ och få tips Kommentera
  3. Cellbalans föredrag hos Skärgårdskiropraktorn Gregers Ahlefeldt måndag den 23/1 kl. 18-19:30 Kommentera
  4. Tai Chi Chuan hos Skärgårdskiropraktorn med Martin Grinberg torsdag den 19/1 kl. 18-19:30 Kommentera
  5. Mat terroristen Åke slår till i 4. veckan av Livsstilsprogrammet cellbalans : ) Kommentera
  6. 3. veckan på Livsstilsprogrammet Cellbalans hos Skärgårdskiropraktorn Kommentera
  7. Ditt barns diet o allergier? Kommentera
  8. Helg hälsning från säl safari i skärgården:) Kommentera
  9. Reflektioner o frågor från Livsstilsprogrammet Cellbalans Dag 10 Kommentera