Få Akut tid hos Skärgårdskiropraktorn i Gustavsbergs Hamn

Hos Skärgårdskiropraktorn i Gustavsbergs Hamn prioriteras akuta besvär så som ryggskott och nackspärr.  Det är alltid skönt att få snabb hjälp när det behövs som mest, därför lämnar vi alltid 1-2 tider öppna för akuta besvär. Även när dom är tagit, kan du ringa till oss och höra om vi kan få till ett besök som passar dig när du är akut.

Du kan hitta tider via nät bokning på Skärgårdskiropraktorns hemsida eller ringa 087183333 så återkopplar vi så fort vi kan.

På ditt nybesök går vi igenom din historik, gör en noggrann undersökning och ger dig en första behandling för ditt besvär. På ditt andra besök för du en plan och upplägg för hur ditt besvär kan tas hand om. Din plan och behandlingsupplägg kommer även att om fatta förebyggande åtgärder så du inte får tillbaka ditt besvär och kan behålla din nya rörlighet och resultat.

Välkommen hos Skärgårdskiropraktorn Gregers Ahlefeldt, info@skargardskiropraktorn.se, 087183333, www.skargardskiropraktorn.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.