Tai Chi Chuan hos Skärgårdskiropraktorn med Martin Grinberg torsdag den 19/1 kl. 18-19:30

Tai Chi Chuan är en rörlig form av meditation med fokus på andning, kroppsnärvaro o rörelse. Ett effektivt sätt att stress hantera, främre läkning och närvaro samt att ge sig själv ett eget utrymme mitt i livets strida ström

Torsdag den 19/1 starter ett förlopp på minst 8 veckor, där syftet är att du lär dig en serie av rörelse som genom upprepning och fokus blir en automatiserad del av din kropp och fysiologi. En inlärt rytm du kan förlorar dig in i nuet och hittar in i lugn och läkning, när du behöver det, där du behöver det. Vi är en liten grupp personer, så att individuell instruktion och vägledning blir möjligt och en del av grupp instruktions förloppet.

Anmäl dig här, till torsdag startande den 19/1 kl. 18:00.

Välkommen önskar Martin Grinberg och Gregers Ahlefeldt

May the power of tai chi be with you

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.