Reflektioner o frågor från Livsstilsprogrammet Cellbalans Dag 10

Just nu genomför jag tillsammans med min käresta Susann Lampa Livsstilsprogrammet Cellbalans på 90 dagar, vi har kommit till dag 10.

Jag har samlat lite reflexioner och frågor som jag har ställt mig själv under dom första 2 veckorna. Klicka här för reflexioner och frågor inspirerad av Cellbalans hos Skärgårdskiropraktorn. Dom är av mer filosofisk och existentiell natur och inte relaterad till hur du genomför programmet konkret. Den finner du på föreläsningarna och i den medföljande 22 sidors instruktion, när du gör programmet. cropped-stjärnhill-100521.jpg

Om du är nyfiken på programmet är du välkommen på föreläsning den 19/5 kl 18:30, Livsstilsprogrammet Cellbalans hos Skärgårdskiropraktorn, du kan anmäla dig här.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.